Verkossasi olevien laitteiden valvonnan poistaminen käytöstä

Kotisi Wi-Fi-verkkoon yhdistettyjen laitteiden valvonnan poistaminen käytöstä:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta sovelluksen pääikkunassa Älykodin valvonta.

Älykodin valvonta -osio avautuu.

3. Napauta asetukset > Unohda tämä Wi-Fi-verkko näytön yläosassa.
  4. Vahvista toiminto.

Sovellus ei näytä enää laitteita, jotka muodostavat yhteyden verkkoosi.

Voit myös kytkeä verkon laitteiden valvonnan pois päältä hylkäämällä Älykodin valvonta -toiminnon tarjoamiseen liittyvää tietojenkäsittelyä koskeva lausunto. Jos hylkäät lausekkeen, Älykodin valvonta -toiminto poistuu käytöstä laitteellasi ja toiminnon asetukset nollataan.

Jos haluat ottaa toiminnon takaisin käyttöön, voit tehdä sen sovelluksen päänäytön Älykodin valvonta -osiossa.